maandag 12 november 2007

Niet zo'n wolkje

Er drijft zomaar een wolkje. Het schampt me in het voorbijgaan. Daar voel je helemaal niets van. Het had uit bedwelmende damp kunnen bestaan, of gewoon heel erg kunnen stinken, waardoor je die jas wel weg had kunnen gooien en je jezelf had moeten wassen met groene zeep en soda of zo. Maar zo’n wolkje is het dus niet.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt het over het radio-actief wolkje dat op 4 november uit een atoomcentrale nabij Amsterdam ontsnapte na een explosie? Knus wolkje.

EFCE zei

Beste Anoniempje,

Een atoomcentrale bij Amsterdam... En dan denk ik wel eens dat ik de weg kwijt ben:-)

Hartelijke groet, Efce

Anoniem zei

Toevallig vond ik dit bericht vandaag in mijn mailbox. Vandaar!

Op internet-forums is er een melding verschenen over een stevige explosie in een nederlandse Atoomcentrale in de buurt van Amsterdam.
De getuigen beweren dat die explosie op 4 november rond 15 uur plaatsvond. Een inwoonster van de stad belde haar familie op en vertelde dat er in de stad de telefoonaamsluitingen worden uitgeschakeld, zodat de mensen niemand konden opbellen.

Zij beweert ook dat er inderdaad een explosie, zelfs een heel ernstige, op het Atoomsentrale plaatsvond en dat de radioactive wolk zich op dit moment snel verplaatst.
De overheid bevestigt deze informatie niet officieel maar wel tijdens de prive gesprekken.

EFCE zei

Beste Anoniempje,

Ik was mij nergens van bewust, maar dit lijkt mij hard bewijs! Ik zal vannacht eens opletten of ik al glow-in-the-dark ben.

Hartelijke groet, Efe